SundancebulldogsLeavitt, Alternative en Continental Bulldog
 


Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
Geoffrey Ketels
24-02-23 10:15:13
Een paar jaar geleden kwamen we na wat zoeken bij Annelies en Marco uit. Tot op de dag van vandaag nog geen enkel moment beklaagd. "Ons Nel" is de allemansvriend en is steeds bereid om met op avontuur te gaan. Hoewel ze misschien één van de kleinste van het nestje was, is ze groots in haar dagelijkse doen. Je merkt meteen dat ze goed omringd was vanaf de geboorte. Wij zijn fan!
Martin de Vries
23-02-23 23:11:49
Hoi Annelies,
Vanaf de eerste dag dat wij elkaar hebben ontmoet wisten wij dat dit de fokker was waar wij onze bull vandaan moesten halen. Gelukkig werden wij als begeleiders goedgekeurd om in aanmerking te komen voor een bull van jullie. Zo kwam Amy bij ons wonen. Later zelfs nog een nestje met haar bij jullie. Heel bijzonder om mee te maken. .Als klap op de vuurpijl kwam Buddy naar ons toe. We hebben me deze twee bullen de liefste honden die je maar kan voorstellen in huis. De liefde voor bullen hebben we samen met als bonus een hele fijne vriendschap. Martin, Sandra, Kevin, Amy en Buddy. ❤️🐾🐕
Jolande Olthof
23-02-23 21:51:06
Lieve Annelies, wat een prachtige website, en wat fijn dat je al ruim 15 jaar in ons leven bent met raad en daad.
De old englich bulldog is een hond voor je leven zo lief aanhankelijk en trouw dat hebben we ervaren bij onze Diva en Nu al 7 jaar bij Mack.
Door jou en de OTBA is deze liefde geboren en zal nooit meer over gaan .
Veel sucses met de geplende nestjes en heel veel geluk voor de toekomst , veel groetjes en poot van Mack ❤️
Danny Van der Kooi
23-02-23 20:40:12
Hallo,
De old english bulldog is een geweldig ras,ze zijn zo lief.😊 ik wens je veel succes met de geplande dekking,gaan zeker mooie pups worden,neem zeker nog vaker een kijkje op de website,en volg alles ook wel via fb.
Groetjes Danny en een pootje van Luna.
Mirella Griffioen
23-02-23 20:38:12
Vlak voor de Kerst 2021 ons cadeautje Kane mogen ophalen bij Sundance Bulldogs. Wat een liefde hebben zij voor de honden. En ontzettend veel kennis van het ras met bijbehorend karakter. Als we iets niet weten is er altijd tijd voor ons met onze vragen. Dit zijn echte toppers ❤️
Tonen: 5  10

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

E-mailen
Bellen
Map