SundancebulldogsLeavitt, Alternative en Continental Bulldog
 


Wij zijn regelmatig op zoek naar een goed tehuis voor heel bijzondere pups. De reden hiervoor is, dat wij de lijnen, waarmee wij fokken voort kunnen zetten.
Hoe werkt dit in de praktijk:
U “krijgt” van ons een pupje, wij bepalen alleen wel welke pup, uiteraard kunt U van tevoren aangeven of U een reutje of teefje wilt. Dit houdt in dat U dan een 1e keus pup krijgt, die naar wij verwachten, de mooiste uit het nest gaat worden. Iets bijzonders dus, waar U normaal niet zo snel aan zult komen.
De pup blijft een bepaalde periode ons eigendom, zodat wij als de pup daar rijp voor is, hem/haar kunnen gebruiken om een nestje of dekking mee te doen. (Voor reutjes gelden iets andere regels). Alle kosten gerelateerd aan het dekken, zijn uiteraard voor onze rekening.
Kosten voor het opvoeden, dierenarts, puppy training etc, die zijn voor U, net zoals die voor U zouden zijn als U zelf een hond zou kopen.
Wat verwachten wij van U:
Een liefdevolle evenwichtige omgeving waar onze gezamenlijke Bull kan opgroeien tot een mooie volwassen Bulldog. Natuurlijk zijn er nog meer verwachtingen, die wij graag persoonlijk bespreken.
Uiteraard wordt een en ander in een contract opgenomen, dit voor beider belangen.
Wij doen dit al geruime tijd en tot op heden naar ieders tevredenheid, er zijn hierdoor al diverse vriendschappen ontstaan. U kunt deze vrienden/mensen, die al een pup op uitzet hebben, gerust raadplegen.
Mocht U meer informatie wensen, kunt u altijd even mailen/bellen, of nog beter, even langskomen.

.

E-mailen
Bellen
Map